Thaimassage majorna stockholm thaimassage

thaimassage majorna stockholm thaimassage

6 feb Thaimassage har blivit mycket populärt bland svenskar. I dag finns det ett tiotal ställen bara i Göteborg. Många thailändska kvinnor som jobbar där arbetar hårt. Arbetstider på tio- elva timmar sju dagar i veckan är inte ovanligt, erfar GT. - Jag är jättetrött, när jag kommer hem orkar jag bara titta lite på tv och. En thailändsk oas mitt i storstaden Göteborg. Vi har rutinerade och utbildade massörer från Thailand som ger en kvalitativ och helande massage. Vi ligger mitt i Majorna i centrala stan och utanför finns gratis parkering, och bara 2 minuters promenad från spårvagnshållplatsen Kaptensgatan. Välkomna!. 21 feb Jag har följt tråden och själv varit en sucker för thaimassage sedan Jag räknade ut att det blivit över 60 besök. Mest i stockholm, men några i Malmö, Göteborg, Norge och zero6.eu säga att dom svenska salongerna är överlägsna. Jag har aldrig kört FS eftersom jag är nojig på smitta och har bra.

Videos

Thaimassage, Kopfmassage in Erkner

Was: Thaimassage majorna stockholm thaimassage

MASSAGE SPA GÖTEBORG BACKPAGE ESKORT Samma sak efter vändning. I stället handlar det om toppmassage eller - på ren svenska - avrunkning. Jag har aldrig kört FS eftersom jag är nojig på smitta och har bra sex hemma. Här hittar du rabattkoder! Båda ca 35 år. Efter att ha lagt mig på plats med endast en handduk på rumpan kommer an annan tjej in, alldagligt utseende men väldigt
Thaimassage majorna stockholm thaimassage 164
Thaimassage majorna stockholm thaimassage 202
Thaimassage majorna stockholm thaimassage Rönnbergs ilska efter tacklingen. Jag vet inte vad som är bäst för mina barn. Svänger förbi salongen som visar sig vara stängd, men det ligger en några hundra meter där ifrån. Visa ämnen Visa inlägg. Oljemassage 30 min r 60 min kr 90 min kr min Var först tveksammen fan Var nere i Göteborg i mellandagarna och blev sugen på en thaimassage.
thaimassage majorna stockholm thaimassage Traditionell Thai Massage Traditionell Thai Massage skiljer sig från den västerländska massage på många sätt. I Thai massagen utsätts musklerna för djupt punktvis tryck. Massören använder inte bara händerna för att frigöra spänningar i muskler utan även sina fötter, underarmar och knä. Läs mer. 21 feb Jag har följt tråden och själv varit en sucker för thaimassage sedan Jag räknade ut att det blivit över 60 besök. Mest i stockholm, men några i Malmö, Göteborg, Norge och zero6.eu säga att dom svenska salongerna är överlägsna. Jag har aldrig kört FS eftersom jag är nojig på smitta och har bra. Välkommen till Su Thaimassage! Vi finns centralt i Göteborg på Drottninggatan ring för tidsbokning. Vi erbjuder thaimassage, oljemassage, örtmassage och fotmassage av välutbildade massörer från Watpo templet i Bangkok.

0 Replies to “Thaimassage majorna stockholm thaimassage”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *